Steekincident blijkt vechtpartij na ruzie

zaterdag 27 juni 2015

Schoonhoven/Krimpenerwaard - De politie ontving in de nacht van vrijdag op zaterdag 27 juni rond 1.30 uur een melding van een steekincidentbij de Veerpont bij Schoonhoven. Agenten namen direct poolshoogte en troffen een groepje van zeven jongeren.

De jongeren waren uitgeweest in Lopik en hadden daar al woorden gehad.Uiteindelijk kwam het op de veerpont tot een mandgemeen. Een 28-jarige man uitStreefkerk liepeen gekneusde kaak op in de consternatie,onduidelijk is of hijgestuikeld of geduwd is.Hij is in het ziekenhuis geweest voor controle.

Een 17-jarige jongen uit Langerak raakte oppvervlakkiggewond.Op de locatiehebben agenten verschillende getuigen gehoord. Hieruit bleek dat het zou gaan omeen ruzie die al eerder begonnen was in een horecagelegenheid in Lopik. Onbekendis de aanleiding van de ruzie.

De politie onderzoekt het incident en de aanleiding van de ruzie. Heeft uinformatie? Neemt u dan contact op met Team Krimpenerwaard via 0900 8844. LieverAnoniem? Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuwpoort | 112 alarmeringen Nieuwpoort | Goedkoop Tanken in Nieuwpoort | Supermarkten in Nieuwpoort | Weerbericht Nieuwpoort